Yr, skakis och extremt trött

Copyright@Ninni Undén

Den här torsdagen var lika vimsig som de andra dagarna den här veckan. Yr, skakis, extremt trött och allmänt svag = do not like. Gårdagen slutade med migrän och en värdelös sömn tack vare en intensiv smärta i nacken som gjorde mig bokstavligen galen. När kvällstimmarna började rulla in började skärmen att bli allt mer suddig med tiden så jag hann inte göra klart det jag tänkte och jag hann inte heller uppdatera något vettigt. Den dagen jag hade en massa idéer och allt…

Snabbt om igår: Jag la upp exakt 300g mat på vågen när jag gjorde en testmåltid (jag är fan kung på att lägga upp rätt storlek på mina portioner) på uppföljningsmötet på Mando. Jag ska långsamt börja trappa ur Roaccutan då jag har ätit det i 5 månader och sommaren börjar närma sig. Min hy är förövrigt sjukt mycket bättre nu! Jag fick även Folsyra, Magnesium, B12, E-vitaminer och kalciumtabletter utskrivet för att huden ska reparera sig bättre och snabbare.

Snabbt om idag: Jag fick klappa Lollo utan att jag mutade med godis. Mormor och morfar var på besök och åt middag med oss. Jag fick en 500-lapp för att den ”bara låg och skräpade” i morfars ficka, hahah<3. Min kisse har varit extremt gosig och började tom. rycka och skaka när jag masserade henne länge på magen. Nöjd katt blev galet nöjd.

Detta inlägg har 5 kommentarer

 1. aliengirl- life with autism and art

  Sv: Ja, jag är glad för det. Jag ska köpa en ny mp3 iallafall. 🙂

  Jag gillar din sminkning otroligt mycket! 😀
  Sådan var jag med igår, kände mig trött, förvirrad & vimsig. Fick en jävla brud som glodde på mig, jag kunde se direkt vad för ansiktsutryck hon gav, hon hade solbrillor på sig men när jag såg hur hennes läppar/mun formade sig…en riktigt sur blick gav hon för jag bärde på mig en magtröja. Visst glodde jag tillbaks & tänkte ”du kommer ingenstans med avundsjuka eller/och sura blickar!”. 🙂

  Och idag så brast jag ut i gråt. (varför kan man läsa om på mitt senaste inlägg).

 2. aliengirl- life with autism and art

  Sv: Jag är glad att jag har bara hål i ena örat och inte båda. 🙂

 3. Sofie

  Sv; Segaste svaret ever men.. TACK och taack finis! <3

  Saknar dig, tycker att vi ska fika snart!

Lämna ett svar